Isolering

Isolering til dit hus

Nye bygningsreglementer og standarder kræver effektiv isolering. Dette kan opnås enten gennem bedre isolering og tykkere isoleringslag. Når du skal vælge isolering, bør det være faktorer som; nem installation, skal holdbarhed, ydeevne og omkostninger, som du tager i betragtning.

BK Kloak tilbyder tilbyder Ganulat isoleringsmaterialer af glasuld og tilbyder en uvildig rådgivning om den bedste løsning for dig og din ejendom.
Herunder kan du se se mere om Isolering med granulat. Isolering vil dog altid være indviduelt afhængigt af ejendommens nuværende stand og eksisterende isolering.
HusIsolering

Granulat Isolering

Granuleret glasuld er et specielt isoleringsprodukt til isolering af vægge og lofter af godkendte montører. Granulatet indblæses i hulrum og løsninging Granulat glasulden udviddes til at passe til det aktuelle rum og giver ekstrem sikker ydelse på stedet.

Supafil Frame® Granulat isolering er en løs glasulds granulat, til mekanisk “indblæsning”, udviklet med optimale varmeisolerende egenskaber og gode dæknings- og indblæsningsegenskaber. Blow-in-Blanket® System (BIBS) er en patenteret proces, der går ud på, at et løst glasulds granulat bliver blæst ind i en hulrumskonstruktion. Supafil Frame er også godkendt til anvendelse på åbne lofter.

Isolering-Granulat

Supafil 34 og Supafil 40 hulmursisolering reducerer energiforbruget og bidrager derfor til at reducere omfanget af opvarmning af bygninger. Herved reduceres udslippet af den væsentligste drivhusgas, CO2.
Supafil 34  og Supafil 40 er en granuleret, ikke-brændbar glasuldsisolering, som anvendes til mekanisk indblæsning. Det hæmmer dermed også brandudvikling.

Granulat-Isolering